Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand MuziekGeluk in je mailbox

Go to the English Website

Als jij in een zorginstelling met dementie zou zitten. Wat zou jij dan belangrijk vinden? De drie maaltijden? Je pillen op tijd? Douchen, bingo, of het bloemschikken? Of zou je gewoonweg simpel gelukkig willen zijn? Als je het mij zou vragen dan kies ik voor geluk.

Maar wat is geluk voor iemand met dementie? In de meeste boeken staat veiligheid, houvast en gezien worden boven aan het geluklijstje. Hoe geef je dit aan jouw cliënt met dementie?

Door gebruik te maken van muziek. Want met de juiste muziek geef je iemand met dementie een gevoel van veiligheid, geborgenheid en huiselijkheid.

En…..door iemands favoriete muziek te gebruiken, zeg je met meer dan 1000 worden ‘ik zie jou’. Dit levert je niet alleen een gelukkige cliënt op, maar ook een leukere en gemakkelijkere ADL. In de MuziekGeluk training leer je – hoe je de muziek vindt – die jouw cliënt gelukkig maakt en de zorg gemakkelijker.

Schrijf je in voor een MuziekGeluk training. Dan krijgen steeds meer zorginstellingbewoners – wat ze het allerliefste willen hebben – geluk! Want geluk is ons gezamenlijke product. Daarom is de naam van mijn methodiek MuziekGeluk. Want waar doen we het anders voor?

Handtekening Ignar

Ps Hieronder mijn aankomende trainingen in Utrecht

Vertel het verder……..
Ignar Rip

Oprichter MuziekGeluk | Trainer I FAB ambassador | innovator, Ignar maakt het zorgen voor mensen met dementie gemakkelijker en leuker. Hij is gepassioneerd over favoriete muziek voor iedereen – innovatie - zorg - en Rotterdam.

Aankomende Trainingen

Boektip van Rip

Recente Blogs

Spotify Afspeellijsten

Chat openen
Hi heb je een vraag of kan ik je ergens mee helpen ?